Razotkriveno

Mirjana Hrga je na godišnjem, nije “otišla s Pantovčaka”

Izvor: Predsjednica.hr

Magazin Story objavio je u četvrtak tekst naslovljen “Mirjana Hrga otišla s Pantovčaka”, a objavu tog teksta na svojoj Facebook stranici  “podebljali” su statusom “Pronašla svoju sreću…”.

Radi se o obmanjujućem naslovu jer je Mirjana Hrga otišla na godišnji odmor, a ne s mjesta savjetnice predsjednice Republike Hrvatske za strateške politike, odnose s Hrvatskim saborom i Vladom RH.
Da je riječ o “navlakuši”, odnosno “klikbejt” naslovu, jasno je iz prvih rečenica teksta: “Bivša novinarka i aktualna savjetnica predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga, uzela je kratki predah od Pantovčaka i sa suprugom Sašom Stevanovićem otišla na godišnji odmor. Na svom Instagram profilu, 47-godišnjakinja je podijelila fotografiju na kojoj ju suprug grli, a oboje su od uha do uha nasmijani.”
Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.