Mirjana Hrga je na godišnjem, nije “otišla s Pantovčaka”

A.B.

Magazin Story objavio je u četvrtak tekst naslovljen “Mirjana Hrga otišla s Pantovčaka”, a objavu tog teksta na svojoj Facebook stranici  “podebljali” su statusom “Pronašla svoju sreću…”.

Radi se o obmanjujućem naslovu jer je Mirjana Hrga otišla na godišnji odmor, a ne s mjesta savjetnice predsjednice Republike Hrvatske za strateške politike, odnose s Hrvatskim saborom i Vladom RH.
Da je riječ o “navlakuši”, odnosno “klikbejt” naslovu, jasno je iz prvih rečenica teksta: “Bivša novinarka i aktualna savjetnica predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga, uzela je kratki predah od Pantovčaka i sa suprugom Sašom Stevanovićem otišla na godišnji odmor. Na svom Instagram profilu, 47-godišnjakinja je podijelila fotografiju na kojoj ju suprug grli, a oboje su od uha do uha nasmijani.”

Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Uočili ste neku izjavu za koju vjerujete da bi je Faktograf trebao obraditi? Želite nas upozoriti na neodgovorno ponašanje političara? Pišite nam na info@faktograf.hr ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.


Iz kategorije "Provjera točnosti"