Razotkriveno

Unatoč obmanjujućim naslovima, Tarik Filipović ne seli u Kanadu

Screenshot: N1 televizija

Nekoliko različitih portala objavilo je vijest obmanjujućeg naslova o putovanju Tarika Filipovića i njegove obitelji u Kanadu.  Tako je portal Dnevno objavio tekst naslovljen „ MA JE LI MOGUĆE? Tarik Filipović s obitelji odlazi u Kanadu!“, a Zagreb.info  „Trbuhom za kruhom: Tarik Filipović s obitelji odlazi u Kanadu“.

U prvim rečenicama obaju tekstova jasno je da je riječ tek o kratkom i poslovnom putovanju tog glumca. Uostalom, oba su portala prenijela vijest Tportala. Izvorna vijest korektno je naslovljena „Tarik Filipović odlazi na turneju u Kanadu: ‘Ovo je dokaz da se može postići i puno više’“

“Putujemo djeca, supruga, koja ondje ima sestru, i ja u Toronto te ću 7. rujna imati predstavu u Regent Theatreu. Nadam se da ću dobrom predstavom otvoriti vrata za buduća gostovanja. Gušt mi je nastupati pred našim ljudima koji su u dijaspori više navikli ići na koncerte pa ih na ovaj način navikavamo i na kazalište”, rekao je Tarik Filipović za tportal.

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.