Dezinformacije o koronavirusu

Izraelski dužnosnik jest cijepljen (i igla je upotrebljena)

Izvor: Beni Ben Muvchar/Facebook

Društvenim mrežama širi se video izraelskog dužnosnika Benija Bena Muvchara koji prima cjepivo protiv Covida-19 “bez igle”. Video traje 29 sekundi.

Hahaha, ovo je sve bolje od boljeg…nema igle, a i tamo gde bi trebala biti stoje prsti “medicinske sestre” bez rukavica, ali najbolje dolazi na kraju…uopšte nije pritisnula špricu da bi “sadržaj” iz nje izašao. Pa da li ste svesni, za kakve majmune narod smatraju i izvrgavaju ruglu?!!!
Ovo ulazi u najuži izbor za najgoru glumu do sada!!!

Međutim, dulju je verziju, bez montaže, moguće pronaći na njegovoj Facebook stranici.

“Ne brinite, cijepio sam se. Za sve zainteresirane jučer sam cijepljen protiv koronavirusa. Odgovorio sam na Clalitov opći zahtjev da kažem dobru riječ i postao viralan :)”, napisao je.

Medicinska radnica ponovila kadar, ali ne i cijepljenje

Naime, iz videa objavljenog na Muvcharovoj stranici vidljivo je da je najprije cijepljen pred kamerama, a zatim je snimanje ponovljeno. Naime, upozorili su ga kako nije spomenuo lokalni zdravstveni servis Clalit. Nakon toga su ga zamolili da ponove, sugerirajući medicinskoj sestri da se pretvara kao da ponovo daje vakcinu.

Nakon smijeha, medicinska radnica poseže za praznom špricom bez igle te bez vate s antiseptikom ponovo “cijepi” Muvchara. Nakon što je “ponovo cijepljen” zahvaljuje se i njoj i Clalitu.

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.