Ankete

Tko je pobijedio u Twitter debati – HDZ ili SDP?

Twitter
Twitter

Zanimljivo je bilo zadnjih dana u odjelima za online komunikaciju najvećih hrvatskih stranaka. Debati između HDZ-a i SDP-a, koja je u predizbornoj kampanji izostala, ovoga tjedna smo svjedočili na Twitteru.

“HDZ u pregovorima i dalje ustraje na reformama, a ne na čuvanju fotelja kao Milanović i njegov SDP”, glasio je HDZ-ov tweet koji je otvorio raspravu, na što su iz SDP-a uzvratili da su njihovi uvjeti “jasni i nedvosmisleni bez navođenja ‘mogućnosti razgovora'”.

Uslijedilo je društvenim mrežama svojstveno prepucavanje, u kojem je HDZ postavio pitanje događa li se u SDP-u puč, a zanimalo ih je i “je li prozivanje pojedinaca u MOST-u oko imena i prezimena stav Predsjedništva ili Glavnog odbora”. SDP je pak zaključio da među HDZ-ovcima vlada nervoza, a i pohvalili su ih što su “napokon došli do digitalizacije pa krenuli na društvene mreže”.

Kompletnu raspravu možete pogledati na Twitter profilima HDZ-a i SDP-a, a nakon toga i odgovoriti na naše anketno pitanje.

[poll id=”4″]

 

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.