Faktograf.hr

Samo činjenice

Četiri puta sam išao rodbini, moliti ih da se ne javljaju za posao

HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

“Iskreno, ovo sada mogu podijeliti s kompletnom  javnošću. U zadnje tri i pol godine ja sam četiri puta morao odlaziti kod svoje rodbine i moliti ih da se ne prijave na bilo kakve natječaje. Njima je zbog onoga čime se ja bavim, zbog politike, puno teže danas funkcionirati nego prije nego što sam ja postao gradonačelnik. Vrlo je nezgodno kada se morate pojaviti i u svog brata i na drugim mjestima i moliti ih da se oni, bez obzira što ispunjavaju uvjete, ne prijave na natječaj upravo da vas ne bi pozivali radi nečeg sličnog. Što se tiče moga šogora, ja zaista ne vidim da smo nešto pogriješili jer je tu i stranka odlučivala i jer on nije stekao imovinsku korist. Što se tiče kuma, mi smo rekli, i mislim da građani nisu zamjerili, da smo izabrali osobu koja je stručna, koja ima iskustvo”, požalio se Božo Petrov u intervjuu na Hrvatskom radiju.

Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Uočili ste neku izjavu za koju vjerujete da bi je Faktograf trebao obraditi? Sumnjate u točnost viralnih objava na društvenim mrežama? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.

Faktograf.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Faktograf.hr slažete se s korištenjem kolačića.