Nekategorizirano

Novak Đoković ne traži vašu podršku protiv laži u medijima

Wikimedia Commons

S Facebook stranice Dalicom.eu proteklih se dana masovno dijeli fotografija koja prikazuje lažni citat Novaka Đokovića, jednog od najboljih svjetskih tenisača. Objava je arhivirana ovdje.

„Stop medijima!!! Stvarno mi je žao, ali više ne mogu podneti da novinari pišu laži o meni, zašto to radite? Jesam li vam šta skrivio možda?..Voleo bih kada bi moji fanovi podelili ovu objavu na Facebooku da ovo proširimo dalje“… ispisano je na fotografiji, a kao autor citata potpisan je Novak Đoković.

Nema nikakvih dokaza da je Đoković ikada izgovorio ovu rečenicu, a ni na jednom od svojih službenih kanala nije zatražio svoje „fanove da podijele“ takvu njegovu objavu. Dijeljenje ovog  lažnog citata nije zatražio ni na svojem Twitteru, Instagramu, a ni Facebooku.

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.