Nekategorizirano

F-zin newsletter – Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna! Prikupljamo samo informacije koje nam odlučite dati i obrađujemo ih uz vaš pristanak; zahtijevamo samo nužne osobne podatke koji su potrebni za ispunjavanje svrhe vaše interakcije s nama, tj. pružanje usluge slanja newslettera; ne prodajemo podatke trećim stranama i koristimo ih isključivo kako opisuje ova politika privatnosti.

Svim našim čitateljima osiguravamo jednake standarde privatnosti. Za potrebe slanja ovog newslettera prikupljamo vaše e-mail adrese, koje će biti sigurno pohranjene u našoj bazi podataka i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.

Vaše osobne podatke koristimo samo za pružanje usluge slanje newslettera. Prijavom na Faktografov newsletter pristajete na prikupljanje i upotrebu Vaših podataka u skladu s ovom politikom.

Prikupljanje i korištenje podataka 

Kada se prijavite na newsletter, od vas ćemo tražiti e-mail adresu, što je osobni podatak. Ta e-mail adresa bit će korištena isključivo u skladu s vašim pristankom.

U bilo kojem trenutku možete se odlučiti odjaviti s našeg newslettera (klikom na link “odjavi se” na dnu svakog newslettera). Ako usto želite i da obrišemo vašu e-mail adresu iz naše baze podataka, obavijestite nas o tome e-mail porukom na adresu [email protected].

Za slanje newslettera koristimo platformu Revue, koja ne prikuplja vaše osobne podatke. Revue analizira podatke o čitanosti newslettera, na način da prati učestalost otvaranja newslettera i daje nam uvid u to koje linkove čitatelji najčešće otvaraju.

Veze do drugih web stranica

Naš newsletter može sadržavati poveznice prema web stranicama ili uslugama trećih strana koje nisu u u vlasništvu Faktografa, niti ih Faktograf nadzire.

Faktograf.hr nema kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksom bilo kojih trećih web stranica ili usluga trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Promjene

Zadržavamo pravo prema vlastitom nahođenju izmijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima, kontaktirajte nas na [email protected]

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.