Ankete

Ćaća se vraća? A tko bi za njega glasao?

Hina / Dario Grzelj / mm

Ivo Sanader je, barem za sada, slobodan čovjek. Iz Remetinca je izašao uz veliku pompu (Index.hr), a okupljene novinare najviše je zanimalo može li se uskoro očekivati i njegov povratak u politiku.

“Politiku neću komentirati. Njome se više ne bavim. Koncentrirat ću se na postupke protiv mene i dobit ću ih”, izrecitirao je bivši premijer i predsjednik HDZ-a u novinarske mikrofone (HRT).

Ipak, “dica ćaćina” i dalje se nadaju da to nije njegov konačan odgovor. Ako je suditi prema razini pozornosti koju izaziva popularna Facebook stranica “Ćaća se vrača”, koju je “lajkalo” više od 85 tisuća ljudi, Sanaderov politički brend snažniji je nego ikada.

Nešto što je započelo kao inteligentna zajebancija skupine duhovitih Splićana pretvorilo se u politički performans na čijim krilima bi Sanader, samo kada bi za to imao volje, na eventualnim ponovljenim parlamentarnim izborima vjerojatno lako osigurao pokoju fotelju u Saboru.

[poll id=”3″]

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.