Razotkriveno

Sin bivšeg princa Harryja nije nestao

Izvor: Mark Jones/Flickr

Story.hr nastavlja s “navlakušama”, o čemu smo već pisali. Ovaj puta su privukli blizu 215 tisuća posjeta objavom lažnog naslova koji ostavlja dojam da je nestao sin Meghan Merkle i (bivšeg) princa Harryja.

U tekstu s naslovom “NESTAO MALENI ARCHIE? Nema ga već četiri dana” i uz lead koji kaže “Otkrio izvor blizak paru” jasno je dječak nije nestao, odnosno da njegovi roditelji itekako znaju gdje se dijete nalazi. Donedavni kraljevski par dječaka skriva od medijske pažnje.

Story se poziva na izjavu koju je američkom tabloidu New Idea dao bivši zaštitar pokojne princeze Diane, Ken Wharfe.

“Potvrđeno je kako malenog Archieja nitko nije vidio posljednja četiri dana. Nitko ne zna gdje je, no pretpostavljamo da su ga Harry i Meghan povjerili na čuvanje dadilji koja o svim njegovim potrebama brine u luksuznoj vili na zapadnoj obali Kanade, dok vojvoda i vojvotkinja putuju Amerikom”, otkrio je Ken.

Spomenuti tabloid je još neukusnije “zapaprio” naslov o vijesti, koja se doslovno tiče izbjegavanja medija. Tekst su naslovili: “Suze princa Harryja: Archie nestao prije 4 dana – Meghanin šokantan plan razotkriven”.

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.