Nismo dobili kartu investicija kakvu je HDZ najavljivao

S.D.

„Izradit ćemo kartu mogućih investicija u cijeloj Hrvatskoj s popisom troškova ulaganja, dozvola koje je potrebno ishoditi te poticaja koji se daju za realizaciju projekata. Kao sastavni dio karte investicija bit će katalog državne imovine i registar brownfield i greenfield projekata koji su spremni za realizaciju, a koji će sadržavati sve potrebne podatke: vlasničko stanje, prostorno-plansku dokumentaciju, infrastrukturnu opremljenost. Ulagačima u nove proizvodne kapacitete u Hrvatskoj (greenfield ulaganja) omogućit ćemo brzu realizaciju i podršku administracije s jednog mjesta. Njihov uspjeh je uspjeh svih nas“, obećanje je istaknuto u predizbornom programu HDZ-a „Vjerodostojno“. 

Taj dio programa sastavila je Ivana Maletić koja ideju prije izbora ponavlja i na svojim službenim stranicama.

Ivana Maletić od srpnja 2019. članica je Europskog revizorskog suda, gdje je došla s mjesta zastupnice u Europskom parlamentu, a Hrvatska još nema jednu takvu jedinstvenu kartu na kojoj bi stajalo sve što je u programu nabrojano.

Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Uočili ste neku izjavu za koju vjerujete da bi je Faktograf trebao obraditi? Želite nas upozoriti na neodgovorno ponašanje političara? Pišite nam na info@faktograf.hr ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.


Iz kategorije "Obećanja"