Razotkriveno

Bill Clinton nije umro

Netočno je da je bivši američki predsjednik Bill Clinton preminuo.
Izor: World Economic Forum

Na stanici Istinom protiv laži pojavila se vijest naslova Umro je Bill Clinton? Zašto tu vijest nije objavio ni jedan glavni medij?.

Vijest je objavljena 12. siječnja, arhivirana je ovdje, a dosad je na Facebooku objavljena preko tisuću puta. Prema informacijama alata CrowdTangle, objava je izazvala preko 5 tisuća interakcija na Facebooku.

“Clinton je proslavio svoj zadnji 74. rođendan, o navedenim nagađanjima nije se oglasio, a nisu se oglasili ni mediji o njegovoj smrti koja se dogodila prije nešto više od mjesec dana”, stoji u članku.

Netočno je da je bivši američki predsjednik Bill Clinton preminuo. Ujedno je to i razlog zašto tu vijest nije objavio ni jedan “glavni medij”.

Da je Bill Clinton i dalje živ vidi se i po njegovom Twitter profilu koji je i dalje aktivan, i na kojem se ne može pronaći službena potvrda njegove navodne smrti.

Isto tako, Clinton je najavljen kao jedan od sudionika inauguracije novog američkog predsjednika Joa Bidena koja će se održati 20. siječnja.

 

Facebook
Twitter

Uočili ste objavu na društvenim mrežama i želite da provjerimo je li točna? Želite nas upozoriti na netočnu ili manipulativnu izjavu političara? Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.