Faktograf.hr

Samo činjenice

Rekonstruirana Zračna luka Split

Wikipedia/Ballota

Rekonstruirati i dograditi Zračnu luku Split te druge zračne luke, osobito na otocima, u cilju povećana pristupačnosti i dostupnosti turističkih usluga – obećao je HDZ u svojem predizbornom programu.

U srpnju je otvoren rekonstruiran putnički terminal Zračne luke Split, što je bio projekt vrijedan 450 milijuna kuna kojeg je Zračna luka osigurala preko kredita HBOR-a.

Govoreći na tom događaju, premijer Andrej Plenković podsjetio je i kako su nedavno otvoreni novi putnički terminali Zračne luke Zagreb i Zračne luke Dubrovnik te dodao da se ulaže i u Zračnu luku Zadar. Najavio je i da se ide s investicijama u luke na Braču i Lošinju.

Imate prijedloge, pohvale ili kritike? Uočili ste neku izjavu za koju vjerujete da bi je Faktograf trebao obraditi? Sumnjate u točnost viralnih objava na društvenim mrežama? Pišite nam na [email protected] ili nas kontaktirajte putem Twittera ili Facebooka.

Faktograf.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Faktograf.hr slažete se s korištenjem kolačića.